Copyright e-expertiza.ro.© 2014 All rights reserved to e-expertiza.ro. Cheia afacerii tale..
Supravirtual SRL - Dan-Marius - Vestibulum | Sed vulputate

Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on Google Bookmarks Share on Digg
Acasa Despre noi Servicii Articole Contact


Cine suntem noi ?


Mediul de afaceri actual prezintă noi riscuri și provocări în fiecare zi. Odată cu apariția internetului, companiile își dau seama că au nevoie să își desfășoare activitatea în mod diferit. Activități fără nucleu sunt externalizate. Cloud computing devine o normă, iar echipele sunt create pe bază de fiabilitate, talent şi expertiză - nu pe localizare geografică. Întreprinderile de azi, care doresc să rămână competitive într-un mediu în mișcare rapidă, au parteneriate cu companii care pot presta serviciile, ceea ce le face mai eficiente și, ulterior, mai profitabile.


E-expertiza.ro


Suntem o firma de servicii profesionale, ce oferă servicii de contabilitate, control financiar şi diagnostic, expertiză contabilă judiciară şi extrajudiciară și servicii de consultanţă în afaceri pentru întreprinderile mici şi pentru companiile de dimensiuni medii.


Soluţiile noastre financiare accesibile, personalizate și măsurabile salvează companiilor timp semnificativ și resurse financiare prin care să le permită să-și concentreze eforturile pe maximizarea activităţii lor de bază. În plus, adâncimea și lățimea experienţei noastre ne-a permis să dezvoltem o gamă completă de soluții pentru sprijinul afacerii, pe care clienţii noştri o pot folosi ca pârghie pentru a crește afacerile lor la nivelul următor.


Mulți dintre clienții noștri au recuperat mai mult de 40% din costurile lor interne de contabilitate crescând în acelaşi timp eficienţa.

Cheia afacerii tale

Acasa Despre noi Servicii Articole Contact
0733/087.290

FURNICĂ CU FURNICĂ, FIE CÂT DE MICĂ, FACE MARE MUŞUROI.