Copyright e-expertiza.ro.© 2014 All rights reserved to e-expertiza.ro. Cheia afacerii tale..
Supravirtual SRL - Dan-Marius - Vestibulum | Sed vulputate

e-expertiza.ro

Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on Google Bookmarks Share on Digg
Acasa Despre noi Servicii Articole Contact

 

a. Scrieri de proiecte

b. Implementarea proiectelor nerambursabile

c. Întocmirea şi îndrumarea procedurilor de achiziţii

În cadrul proiectelor prin finanţare nerambursabilă este necesar ca achiziţiile ce se fac să respecte instrucţiunile de lucru, conform programului de finanţare. Cunoştinţele şi experienţa acumulată a expertului în achiziţii publice din cadrul echipei E-expertiza.ro vă poate prelua această grijă majoră şi totodată să contribuie la succesul proiectului dumneavoastră.


• Întocmirea şi îndrumarea în vederea elaborării documentelor necesare înfiinţării unei societăţi comerciale, PFA

• Întocmirea şi îndrumarea în vederea elaborării documentelor necesare modificărilor la actul constitutiv, autorizării obiectelor de activitate sau altele de genul

•  Întocmirea şi îndrumarea în vederea elaborării documentelor necesare lichidării şi radierii unei societăţi comerciale, PFA

• Întocmirea şi îndrumarea în vederea elaborării documentelor necesare obţinerii avizelor de funcţionare

• Întocmirea şi urmărirea dosarului pentru eşalonarea datoriilor la bugetul de stat

 8. Alte servicii  

 Lăsaţi birocraţia şi grijile mărunte în seama noastră
. Expertizele noastre de specialitate te va face să iei cea mai adecvată decizie

afacerii

7.Finanţări nerambursabile

E-expertiza.ro  te îndrumă spre acele direcţii care te duc spre creşterea profitabilităţii afacerii tale, spre atingerea scopului tău. Expertizele noastre de specialitate te va face să iei cea mai adecvată decizie

afacerii

De multe ori, se întâmplă să apară unele situaţii de divergenţă între: colaboratori, angajator şi angajaţi, agent economic şi bugetul de stat, situaţii care necesită ori pe cale judecătorească ori pe cale amiabilă soluţionarea lor.

În aceste situaţii se recomandă solicitarea unei expertize contabile judiciare sau extrajudiciare, după caz. E-expertiza.ro , fiind membru CECCAR, expert judicar este pregătită profesional, are independenţa necesară pentru a întocmi aceste rapoarte.


6. Expertize contabile judiciare şi extrajudiciare  

 Expertizele noastre de specialitate te va face să iei cea mai adecvată decizie. Expertizele noastre de specialitate te va face să iei cea mai adecvată decizie

afacerii

Bilanţul de lichidare este, de asemenea, un raport care se necesită a fi întocmit de specialişti, experţi contabili.

5. Întocmirea şi certificarea bilanţului la lichidare

 Chiar şi pentru o lichidare de societate comercială aveţi nevoie de un expert

Situaţiile financiare cuprind în esenţa lor elementele vitale pentru luarea deciziilor de finanţare, de atragere a investitorilor, de dezvoltare a afacerii din partea colaboratorilor, astfel modul lor de întocmire este foarte important pentru viitorul companiei dumneavoastră.

Acesta este motivul principal pentru care se solicită întocmirea lor de experţi contabili. Echipa noastră este una foarte bine pregătită, competentă şi independentă în a elabora aceste rapoarte.

Rapoartele financiare ale companiei sunt unul dintre cei mai vitale care ajută părţile interesate şi investitorii să obţină o informaţie mai bună a sănătăţii companiei.

Fie că este vorba de decizii strategice cu privire la producţie, vânzări sau de investiţii pentru construirea de afaceri, experţii noştri lucrează cu informaţiile dumneavoastră folosind tehnologia actuală şi software-ul financiar şi de contabilitate. Ce veţi obţine este o informaţie foarte precisă şi complet de încredere pentru toate nevoile dvs. de raportare.

• Analiză financiară şi diagnostic

• Previziune bugetară şi analiză

• Plan de afaceri

• Analiza fluxurilor de numerar(cash flow)

2. Management contabil şi rapoarte

Acurateţe în raportul de analiză financiară – oriunde şi oricând

E-expertiza.ro  oferă o gamă completă de servicii de contabilitate, de înregistrare contabilă şi consultanţă economico - financiară orientate spre asistarea companiilor mici şi mijlocii.

Obiectivul nostru principal este de a ajuta proprietarii de afaceri să reducă timpul petrecut cu sarcini neesenţiale, permiţându-le să se concentreze pe funcţiile de bază ale afacerii şi de a creşte profitabilitatea.

Mulţi dintre clienţii noştri economisesc până la 30%, în comparaţie cu costurile angajării de personal pentru a îndeplini aceste funcţii.

Experienţa noastră avansată diferenţiază E-expertiza.ro de alte firme care oferă servicii de contabilitate similare. Noi oferim timp, costuri eficiente, măsurabile şi soluţii personalizate de contabilitate.


Serviciile noastre includ: 01 02

În loc să petreci ore preţioase cu gestionarea responsabilităţilor dumneavoastră de TVA, pur şi simplu externalizează toate cerinţele dumneavoastră către E-expertiza.ro . Nu numai ca vei elibera timp pentru a te concentra asupra responsabilităţilor de bază ale afacerii, dar vei fi, de asemenea, asigurat de o muncă de înaltă precizie. Angajamentul nostru de a de înaltă calitate este susţinut de experienţa profesională şi de ani de experienţă în diverse industrii.

a. Înregistrare în scopuri de TVA

b. Rambursare TVA intracomunitar

c. Rambursare de TVA naţional

d. Intrastat

e. Urmărirea şi îndrumarea operaţiunilor de TVA

f. Anulare înregistrării în scopuri de TVA

03 04 05 06 07 08

Cât de bine pregătit eşti pentru un control fiscal sau pentru cel de la ITM? Ca o afacere independentă, indiferent de dimensiune, aveţi nevoie pentru a vă asigura că evidenţele dumneavoastră sunt în ordine în orice moment. Cu toate acestea, acest lucru poate fi un obiectiv greu de atins având în vedere restricţiile bugetare, fiscalitatea, birocraţia şi presiunile de lucru. La E-expertiza.ro , chiar dacă sunteţi un start - up care are nevoie de servicii de contabilitate pentru afaceri mici sau deja rulaţi o afacere stabilită, vă oferim acces uşor la contabili experimentaţi calificaţi şi profesionişti - fără a fi vreodată nevoie să îi angajaţi. Chiar dacă deţineţi o afacere şi contabilul dumneavoastră angajat nu este suficient de calificat sau nu este în măsură să ţină pasul cu fluxul de lucru, putem oferi cele mai eficiente soluţii de contabilitate, la rate de cost eficiente.

• Evidenţă primară şi generală

• Resurse umane

o Contracte individuale de muncă

o Contracte colective de munca

o Întocmire dosare subvenţii AJOFM

• Organizarea inventarului periodic

• Analiza clienţilor şi furnizorilor

• Oragnizarea, întocmirea şi transmiterea declaraţiilor periodice şi anuale

• Organizarea plăţilor către furnizori, salariaţi şi bugetul de stat

• Determinarea cuantumului obligaţiilor fiscale.

1. Evidenţă contabilă

Creşterea eficienţei şi reducerea costurilor contabile cu până la 40%

01

1. Evidenţă contabilă


03

3. TVA

04

4. Întocmirea şi certificarea situaţii financiare


02

2. Management contabil şi rapoarte


05

5. Întocmirea şi certificarea bilanţului la lichidare07

7.Finanţări nerambursabile

08

8. Alte servicii  

6. Expertize contabile judiciare şi extrajudiciare

06

3. TVA

 O taxă de consum vă poate consuma timpul. Lasaţi-o în seama expertului, iar timpul salvat orientaţi-l spre alte responsabilităţi ale afacerii

0733/087.290

4. Întocmirea şi certificarea situaţii financiare

 Concentrarea informaţiilor într-un raport anual de calitate, cu putere de decizie viitoare este foarte importantă pentru succesul afacerii

Acasa Despre noi Servicii Articole Contact